Team Streuer start nieuw initiatief: ‘De Vrienden van Team Streuer’

Grolloo - Team Streuer, het Nederlandse zijspanteam met coureur Bennie Streuer uit Grolloo en bakkenist Kevin Rousseau kunnen komend seizoen financieel worden ondersteund via ‘Vrienden van Team Streuer`

Naast de steun van de sponsoren en het zoeken naar nieuwe sponsoren uit het bedrijfsleven is Team Streuer met dit initiatief begonnen om extra budget bij elkaar te krijgen. Fans en andere betrokkenen kunnen de wereldkampioen van 2015 voor 50 euro per jaar steunen door ‘Vriend van Team Streuer’ te worden.

Budget

Buiten het preparen van de zijspan is Team Streuer afgelopen winter ook hard bezig geweest het budget voor het seizoen 2019 bij elkaar te krijgen. Daar hoort dit nieuwe initiatief bij. Meer informatie over `Vriend van Team Streuer` is te vinden op de Facebookpagina Team Streuer Sidecar Racing.

Bennie Streuer gaat het nieuwe seizoen opnieuw met Kevin Rousseau van start in het wereldkampioenschap zijspannen. Streuer rijdt met de Fransman dit jaar tevens in het Nederlandse ONK en de Internationale Deutsche Meisterschaft (IDM). De LCR Kawsasaki 600cc is net als vorig jaar de krachtbron van Team Streuer.

Testen

Het seizoen staat voor Team Streuer op punt van beginnen. In het tweede deel van maart gaan Streuer en Rousseau testen in het Franse Val de Vienne en vervolgens komen zij op zaterdag 30 maart in actie op het TT Circuit Assen. Na afloop van deze testdag is om 16.00 uur de teampresentatie.

De eerste WK-wedstrijd is op zaterdag 20 april op het circuit van Le Mans in Frankrijk. De Nederlandse ronde van de WK Zijspannen is op 18 augustus tijdens de Gamma Racing Day in Assen.