LOFF Wellness in Assen verwelkomt de lente met een bruisend Spring-Event

Assen - Op zondag 24 maart wordt wellness-en beautycenter LOFF in Assen omgetoverd tot een sfeervol decor, waar vrouwelijke én mannelijke gasten kunnen genieten van (gratis) beauty behandelingen, gezonde hapjes, een modeshow plus tal van bijzondere activiteiten, zoals een eetbare bloemenproeverij.

Skin-bar voor beauty junkies en high tea á la LOFF

Gerlanda Drenth, eigenaresse van LOFF, popelt van enthousiasme: ‘We hebben heel hard gewerkt om dit tot een evenement te maken, dat onze bezoekers niet snel zullen vergeten. En dat is gelukt! Ik nodig iedereen uit om met vrienden & vriendinnen een kijkje te nemen bij onze modeshow die verzorgd wordt door Grijs Mode en Meer uit Haren, samen op de foto te gaan bij onze Flitskast en te genieten van een gezond en lekker drankje of hapje, zoals een mini-high tea á la LOFF.’

‘En heb je ooit eraan gedacht dat je bloemen kunt eten, en dat ze nog lekker en gezond zijn ook? Tijdens ons Spring-Event hebben we Anna Koster van Floral Touch uitgenodigd om hier alles over te vertellen tijdens twee lezingen die zij zal verzorgen en er is een doorlopende proeverij van eetbare bloemen.’

Huidscan

Beautyjunkies kunnen hun hart ophalen bij de LOFF Skin bar voor een huidscan plus uitgebreide informatie over de LOFF-beautymerken, om vervolgens bij de pop-up brow-bar langs te wippen voor een gratis wenkbrauwen shape. Terwijl man of vriend zich ondertussen bij de barbier kan onderwerpen aan een old school scheerbeurt met het mes. Er zijn een aantal ondernemers uitgenodigd om de gasten te informeren over tal van onderwerpen op gebied van een gezonde levensstijl.

Eerste float centrum van Noord-Nederland

LOFF-Assen heeft vooral bekendheid verworven, doordat hier de allereerste floatrooms van Noord-Nederland te vinden zijn. Floaten betekent letterlijk gewichtsloos drijven in een ruim bad met een hoge concentratie aan magnesiumzouten. Dit heeft een positieve invloed op tal van lichamelijke en geestelijke processen: zo kan het helpen bij onder meer gewrichtsklachten, stijve spieren, slapeloosheid, burn-out klachten en zorgt het voor versneld herstel na lichamelijke inspanning. Behalve twee float rooms heeft LOFF een prachtig saunalandschap, een heerlijke warme jacuzzi, een oosterse Hamamruimte en worden er diverse schoonheidsbehandelingen en massages aangeboden. De nadruk ligt hierbij op natuurlijk en gezond. Daarom kunnen klanten bij LOFF ook iedere dag genieten van smoothies, gezonde hapjes en verse, biologische high-tea’s.

We LOFF-IT!

Onder het motto: ‘We LOFF-IT!’ nodigt het LOFF-team zowel vaste klanten als nieuwkomers van harte uit om op 24 maart te komen kijken, ruiken, proeven, voelen, shoppen en genieten. Er zijn een beperkt aantal tickets te koop. Ze kunnen online worden besteld voor € 12,50 p.p. via www.loff-wellness.nl of gekocht worden aan de balie. Het ticket kan na afloop gebruikt worden als kortingsbon voor een behandeling, arrangement of floatsessie.