​Klankbad Meditatie in Asser wijkgebouw De Dissel

Assen – In wijkgebouw De Dissel in de Asser wijk Marsdijk is op zondag 17 maart een klankbad-meditatie, gegeven door Jeanet Landman en Marga Haastrecht.

Zij hebben beide de School voor Sjamanisme doorlopen. Door de klank van klankschalen en andere instrumenten wordt het lichaam aangeraakt en kan het zich ontspannen. De klanken zorgen voor een trilling op celniveau in het lichaam en dit kan bijzondere effecten geven. De klank raakt de diepere lagen van het bewustzijn aan.

Jeanet: ‘Als we met de diepere lagen in contact komen gaat de energie die daar aanwezig is stromen. Die energie zuivert en vitaliseert. De werking van klanken zijn helend en brengt het lichaam in harmonie.’

De klankmeditatie kan zowel zittend als liggend ondergaan worden. Deelnemers kunnen matjes, dekentjes en kussens zelf meenemen, maar er zijn een aantal matjes aanwezig. Aanbevolen wordt gemakkelijk zittende, warme kleding en sokken te dragen.

Het klankbad is van 11.00 tot 12.30 uur, de prijs is 10 euro. Adres: De Dissel, Kleuvenstee 2 in Assen. Graag van tevoren opgeven via de mail of telefoon: cursuscommissie@marsdijk.nl of 06-10227796. Voor meer informatie: Jeanet Landman, jestola@xs4all.nl