Tweede vestiging van Kapsalon Primeur in Assen (deel 3)

Assen - Aan de Nobellaan verrijst deze maand een gloednieuwe kapperszaak. Op 8 maart opent Kapsalon Primeur haar deuren. Een salon met een robuuste uitstraling, een groot vakkundig team en maar liefst 7 dagen en vijf avonden per week geopend. Middels het online afsprakensysteem kun je straks heel eenvoudig zelf jouw kappersmoment inplannen.

Ook afgelopen week is er ontzettend hard gewerkt om de salon op maart te kunnen openen. De vloer is gelegd. Zo krijgt de mannenhoek een heel stoer zwart/witte tegelvloer en de rest van de salon is voorzien van een betonlook vloer. ‘Daarnaast is er gewerkt aan een stalen frame dat boven de bar en het zitgedeelte komt te hangen’, legt leidinggevende Jill Ziengs uit.

Uniek

Net als in de bestaande vestiging in Marsdijk kunnen klanten in deze nieuwe salon maar liefst 7 dagen per week terecht voor een kappersbehandeling. En dat is uniek, zeker in het Noorden. ‘We willen open zijn wanneer de klant vrij is. Het is soms ontzettend lastig om gewoon even naar de kapper te gaan met de drukte van alle dag. Bij ons kun je iedere dag terecht. Dus ook op zondag en maandag. En dat niet alleen. We zijn ook nog eens vijf avonden in de week open tot negen uur. Je kunt vrijwel altijd dezelfde dag nog terecht. Maar wil je op zondag komen, adviseren we even een afspraak te maken’, besluit Jill.

Openingstijden:

Ma- vrij: 8.30 – 21.00 uur

Za: 8.30 – 17.00 uur

Zo: 12.00 – 18.00 uur.