​Tweede vestiging van Kapsalon Primeur in Assen

Assen - Aan de Nobellaan in Assen verrijst deze maand een gloednieuwe kapperszaak. Op 8 maart opent Kapsalon Primeur haar deuren.

Een salon met een robuuste uitstraling, een groot vakkundig team en maar liefst 7 dagen en vijf avonden per week geopend. Middels het online afsprakensysteem kun je straks heel eenvoudig zelf jouw kappersmoment inplannen. 

De verbouwing verloopt prima en ligt op schema. ‘Er is heel hard gewerkt. Ondanks dat er flink is aangepakt is het alleen nog niet zo zichtbaar’, legt leidinggevende Jill Ziengs uit. ‘Denk hierbij aan werkzaamheden aan de elektra, wanden en het systeemplafond.’

Klassiek baardscheren

‘Maar buiten de verbouwing van ons pand zijn we als team ook flink aan de slag geweest. Een deel van onze nieuwe kapsters heeft afgelopen week allemaal een opleiding klassiek baardscheren gehad. Iedereen bracht modellen mee en we zijn fanatiek bezig geweest. Van trimmen tot aan volledige scheerbeurten. Al onze medewerkers dus ook onze stagiaire, kunnen de mannen straks in onze speciale barbershop-hoek voorzien van een klassieke scheer- of trimbeurt.  Tot aan de opening op 8 maart blijven de kapsters oefenen om de handigheid er steeds meer in te krijgen. Later gaan we meer in op trends en aanvullende technieken.’ De andere nieuwe kapsters starten in maart met de opleiding klassiek scheren.

Als de nieuwe salon begin maart is geopend, kunnen klanten eveneens terecht voor schoonheidsverzorging als bijvoorbeeld epileren van de wenkbrauwen maar voor het wimperextensions en wimperlifting in Primeur een uitstekend adres.