​Hobby’s voor mannen en vrouwen: Hobby Event in Expo Assen

​Assen – In de Expo in Assen is van 1 tot en met 3 maart de Hobby Event. Op een oppervlakte van 10.000 vierkante meter vindt men hier de meest uiteenlopende hobby’s en activiteiten voor jong en oud.

Vrouwen kunnen zich helemaal uitleven bij Hobby Event. Zij kunnen aanschuiven bij een cursus bloemschikken, zeep maken of porselein stippen. Haken, breien en borduren zijn al hele oude hobby’s en ontbreken niet tijdens dit event.

Vrouwen

Maar ook nieuwere technieken zoals chalkboarden, diamond painting en scrapbooken zijn goed vertegenwoordigd. Tijdens het evenement vinden er diverse demonstraties plaats waarbij allerlei technieken getoond worden, bijvoorbeeld op het gebied van sieraden maken, granny squares haken en mandala kleuren. Allerlei knutselproducten zijn te koop bij de vele stands. 

Mannen 

Maar ook voor de mannen is er genoeg te zien en te doen. Er zijn modelbouwbanen waar treinen, vliegtuigen, vrachtwagens en landbouwmachines voorbijkomen. Er varen zelfs boten in een waterbassin! Bezoekers kunnen ter plekke modelbouwartikelen aanschaffen zodat ze thuis met hun hobby aan de slag kunnen gaan.

Games

Verder zijn er games om ter plekke te spelen en stands met meccano, RC Auto’s, houtdraaiwerk en beeldhouwen. Maar ook de workshops cup cakes bakken, sushi en amuses maken vallen vast bij veel mannen in de smaak. 

Hobby Event is geopend op vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.hobbyevent.nl Online koopt men kaartjes met 2 euro korting.