​City Storage Assen biedt totaaloplossingen voor uw opslag

Assen - City Storage is per 1 januari geopend aan de Blokmakersstraat 6 in Assen. Een veilige en betrouwbare partij voor uw boedelopslag waarbij het servicelevel bijzonder hoog is.

Arjan Vrieling Sandra Dik en Tim Kuipers zijn de eigenaars van dit nieuwe bedrijf. ‘We bieden self storage, oftewel externe opslagruimte voor de particuliere en de zakelijke markt’, aldus Vrieling.

Warehousing voor de zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten biedt City Storage een totaaloplossing op gebied van opslag. ‘Bedrijven kunnen de opslag bij ons inzetten als warehousing. Dus ondernemingen uit het Westen die in Noord-Nederland een dependance van hun bedrijf willen openen, kunnen bij ons prima terecht voor de opslag van hun goederen. Denk hierbij aan ondernemers die een die een webshop hebben maar geen ruimte voor opslag van de artikelen.’

Particuliere markt

City Storage biedt ook de particuliere klant opslagoplossingen. In het pand kan men ruimtes huren van 1 tot 50 kuub. ‘Voor iedereen hebben we dus opslag op maat. Ideaal op momenten dat men bijvoorbeeld midden in een verhuizing zit. Eigenlijk bieden we dan een externe schuur-functie, bij ruimtegebrek kan men de boel heel makkelijk tijdelijk bij ons opslaan.’

Klanten bij City Storage kunnen dagelijks vanaf 6.00 tot 23.00 uur bij hun gehuurde opslagruimte middels een persoonlijke pincode. De opslagunits kennen een minimale huurtermijn van een maand en zijn daarna per maand opzegbaar.

Het pand van City Storage is overigens uitstekend beveiligd tegen diefstal en brand middels geavanceerde beveiligingssystemen. Daarnaast zijn de units ook nog eens verwarmd, dus hoeft men geen rekening te houden met te lage temperaturen voor gevoeligere materialen.

Volop extra services

Klanten van het bedrijf kunnen als extra service gratis gebruik maken van aanhangers en een bus. Wanneer men gebruik maakt van de bus, zijn de eerste honderd kilometers vrij. Alles daarboven wordt samen met de gemaakte brandstofkosten in rekening gebracht.

Wanneer men gebruik maakt van een opslagunit maakt het team van City Storage dit zo eenvoudig mogelijk door voor het vervoer intern oplossingen te bieden. Er zijn plateauwagens aanwezig en aan de balie kan men eveneens verhuisdozen, verpakkingsmaterialen, tape en plakband aanschaffen.

Van alles mogelijk

Vrieling heeft werkelijk aan alles gedacht want City Storage neemt desgewenst pakketten aan voor hun klanten die ze eventueel ook in de units kunnen stallen. ‘Er is in overleg van alles mogelijk bij ons.’

Klanten die tussentijds zin hebben in een kopje koffie zijn welkom bij de balie. City Storage is online te vinden op www.city-storage.nl en ook via facebook is het bedrijf actief en kan men de laatste nieuwtjes lezen.