Tweede vestiging van Kapsalon Primeur in Assen

​Assen - Aan de Nobellaan in Assen verrijst deze maand een gloednieuwe kapperszaak. Op 8 maart opent Kapsalon Primeur haar deuren.

Een salon met een robuuste uitstraling, een groot vakkundig team en maar liefst 7 dagen en vijf avonden per week geopend. Middels het online afsprakensysteem kun je straks heel eenvoudig zelf jouw kappersmoment inplannen. 

Centrum

Het is voor Kapsalon Primeur de tweede vestiging. Jill Ziengs bedrijfsleidster en kapster pur sang, runt al een aantal jaren een kapperszaak in Marsdijk. ‘Dit nieuwe bedrijf is echt gericht op het centrum, maar de stijl wordt hetzelfde’, vertelt ze enthousiast.

Klanten komen straks terecht in een stoer en industrieel ingerichte kapperszaak met een bar, een Barbershop voor de heren en een dames-en kindergedeelte.

Voorspoedig

‘We hebben de sleutel 1 februari gekregen en de verbouwing gaat voorspoedig. Nadat we de boel hebben gestript, hebben we in deze eerste dagen nieuwe wanden gemaakt , is het plafond nagenoeg klaar en wordt er links en rechts al echt weer een kapperszaak opgebouwd. Het schiet lekker op, moet ook want 8 maart komt snel dichterbij!’ 

Ook het nieuwe team staat in de startblokken. Twee kapsters zijn overgenomen van de salon die eerder in het pand gevestigd was en daarnaast heeft Jill samen met haar moeder die tevens eigenaresse is van beide salons, vier nieuwe kapsters in dienst genomen. ‘We staan straks met 16 kapsters in twee salons. De jongste, onze stagiaire is 16 en de ‘oudste’ is 58 jaar. We hebben een heerlijke mix met ieder een eigen visie, stijl en mening. Teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel.’

Info

Kijk voor alle info op www.kapsalonprimeur.nl Volgende week leest u hoe het dan gaat met de verbouwing aan de Nobellaan.