Congres bij Bonte Wever in Assen: ontdek de toekomst van de uitvaart

Assen - Uitvaartland is flink in beweging en dat zal in de toekomst alleen maar verder toenemen. De consument wordt kritischer, de vraag naar een meer persoonlijke uitvaart groeit, de zorg om het milieu neemt toe en het aanbod wordt steeds meer divers.

Daarom houden NDC Mediagroep en RememberMe.nl op 26 maart het event Funeral Future, een congres dat geheel in het teken staat van de toekomst. Het congres is gericht op uitvaartondernemers die ‘future proof’ de toekomst in willen. Tijdens het congres wordt ingegaan op een aantal toekomstige trends in uitvaartland, aan de hand van sprekers en themapleinen.

Sandy Sullivan 

Tijdens het congres betreedt een aantal grote sprekers het podium, onder wie Sandy Sullivan, die speciaal voor dit congres overkomt vanuit Schotland om in Assen te vertellen over resomeren (oplossen in water). Hij is biochemicus en de uitvinder van dit vernieuwende proces, dat een alternatief biedt voor begraven en cremeren. Het wordt inmiddels toegepast in Canada en de Verenigde Staten en volgens het laatste nieuws is de kans groot dat dit binnenkort ook in Nederland wordt toegestaan.

Ruud Veltenaar

Ruud Veltenaar is de ‘Inspirator van transformatie’. Hij is trendwatcher en bijzonder hoogleraar en verzorgt lezingen voor bedrijven over de hele wereld. Ook heeft Veltenaar een verhelderende kijk op het gebied van de toekomst van de uitvaart.

Pier Baarsma

Pier Baarsma is algemeen directeur van NDC Mediagroep en wordt gezien als een van de grootste vernieuwers binnen het medialandschap en specialist in transitie. Eerder was hij onder meer managing director van Walvis Participaties en country manager Coca-Cola Nederland.

Het congres vindt plaats op 26 maart in de Bonte Wever te Assen. Meer informatie over het congres: www.funeralfuture.nl