Voorronde Kört en Goed bij Zaal Hingstman in Zeijen

Zeijen - Crescendo uit Gieterveen, ADO uit Norg, JEL uit Annerveenschekanaal en De Madammen uit de Veenkolonieën strijden vrijdag 8 maart om een finaleplaats van het Eenakterfestival Kört en Goed. Zij treden op tijdens de eerste voorronde in Zaal Hingstman in Zeijen.

Tien groepen in drie voorronden  proberen een plaats te bemachtigen voor de finale op  30 maart in Theater Ogterop in Meppel. In Zaal Wielens in Noord-Sleen is het op vrijdagavond 15 maart de beurt aan Bos & Co uit Zwiggelte/Meppen, De Rederijkerskamer uit Borger en Niweto uit Nieuw-Weerdinge. Een dag later is in Café Centraal in Ruinerwold de beurt Toneelgroep Zwiggelte, Op de planken uit Zuidwolde en UDI uit Ruinerwold.

Deskundige jury

Bij elke voorronde krijgt het publiek eenakters te zien die tussen de 15 en 30 minuten lang zijn. Een deskundige jury beoordeelt de stukken. En de vier beste gaan naar de finale in Theater Ogterop in Meppel op zaterdagavond 30 maart. Aanvang elke keer om 20.00 uur.

Kaarten

Kaarten (inclusief koffie) kosten voor de voorrondes 7,50 euro en toegang tot de finale bedraagt 10 euro. Deze kunnen worden besteld via info@huusvandetaol.nl of 0593 – 371010.