Asser judoka Paulien Snijder geselecteerd voor internationaal traject

Assen - Naar aanleiding van haar eerste meetmomenten in het traject -18 jaar is Paulien Snijder uit Assen geselecteerd door de judobond Nederland om het internationale traject in 2019 te volgen.

Dat gebeurde op basis van de resultaten bij het Internationaal Residentie Toernooi Den Haag (3e) en Open Twents Judo Kampioenschap Enschede (5e). Paulien (15) mag in februari deelnemen aan twee European Cups Cadets in Follonica (Italië) en Fuengirola (Spanje), waar ze vervolgens ook meedoet aan een trainingsstage.

Paulien Snijder traint bij judoschool Veendam en zit in het examenjaar van het TopsportTalentSchool in Groningen. De Assense traint hard om haar (internationale) droom te verwezenlijken en is daarom ook erg blij dat de judobond haar heeft geselecteerd. Afhankelijk van haar resultaat op het NK -18 jaar in maart wordt duidelijk of ze ook voor andere European Cups Cadets wordt geselecteerd.

Sponsoren

Paulien heeft al eens eerder een flessenactie gehouden om haar toernooien en reizen te financieren, een baan op de markt in Assen bleek niet te combineren met het vele trainen en haar wedstrijden. Zij is nog op zoek naar sponsoren die haar op weg kunnen helpen bij haar droom in de topsport.