Nieuwe tennisschool bij ’t Kyllot

Smilde - Op het sportpark van Tennisvereniging ’t Kyllot zijn de tennislessen weer begonnen, dit jaar met een nieuwe school: Tennis Academie Advantage. Deze tennisschool, opgericht door Joachim Minnaert, verzorgt alle lessen op het sportpark in Smilde.

Joachim Minnaert is geen onbekende voor ’t Kyllot. Hij begon op zijn 17de met tennissen in Smilde en speelt al ruim 4 jaar in het eerste competitieteam. Als tennisleraar heeft Minnaert meerdere jaren ervaring. Hij begon in Boijl, waar hij twee seizoenen de trainingen verzorgde. Dit bleek lastig te combineren met zijn studie sportkunde aan de Hanzehogeschool te Groningen, waardoor hij even stopte met lesgeven.

Het bleef echter kriebelen en vanaf 2016 pakte hij de draad weer op en werd tot ieders tevredenheid tennisleraar voor Inn Tenns Sports. Recent richtte Minnaert zijn eigen tennisschool op: ‘Tennis Academie Advantage’. De tennisschool heeft ook een website: www.tennisacademieadvantage.nl. Hier kunnen belangstellenden terecht voor informatie en het aanbod. Leden kunnen ook inschrijven voor de tennislessen via deze website.

Ben je (nog) geen lid van ’t Kyllot, maar heb je interesse om eens een proeflesje te nemen, dan kun je contact opnemen met Joachim van Tennis Academie Advantage.