De beste zaden voor een moestuin in het voorjaar

Steeds meer mensen beginnen met een moestuin in het voorjaar. Want het is inspirerend om al vanaf het begin van het jaar je eigen groenten te zien groeien. Met een goede aanpak en de juiste zaden is het resultaat ernaar: deze groenten zijn veel smaakvoller en bovendien onbespoten.

Gaat u voor een volle oogst van andijvie, aubergine, kervel, komkommer, broccoli, kool, peper, paprika, peterselie, postelein of prei? Hiervoor wilt u natuurlijk de beste zaden kopen. Dat kan bij AlleZadenKopen.nl.

Alle zaden snel in huis

Met meer dan 200 soorten groentezaden in het assortiment, biedt AlleZadenKopen.nl precies wat u zoekt. Of het nu gaat om bladgroenten, wortelsoorten, koolsoorten of andere zaden. Ook verschillende biologische groentezaden vindt u voor de scherpste prijzen. U betaalt deze snel en gemakkelijk via iDeal, Paypal of bankoverschrijving. Bestelt u voor meer dan 20 euro, dan is de verzending gratis. Bestel voor 12 uur, dan heeft u de groentezaden de volgende werkdag al in huis.

Leuk: uw zaden samenstellen

U wilt uw moestuin al vanaf het begin van het voorjaar op uw eigen manier inrichten. Gelukkig kunt u bij AlleZadenKopen.nl gericht uw eigen samenstelling maken. Zo kunt u het hele jaar uw moestuin perfectioneren. Het gehele assortiment kunt u verfijnen op specifieke kenmerken. Zo selecteert u bijvoorbeeld zaden voor blad-, steel-, gebleekte gewassen, knol- en wortelgewassen, koolsoorten, oosterse groenten, peulgewassen, slagewassen, spinazie, uiengewassen of vruchtgewassen en gepilleerde zaden.

Ook vult u desgewenst in of de zaden biologisch moeten zijn. Of geschikt voor de vriezer, wat handig is als u een grote opbrengst verwacht, die u voor een langere tijd wilt bewaren. Hiernaast kunt u kiezen voor ‘Gouwe Ouwe Heritage’, dit zijn unieke ‘vergeten’ groenten. Hiermee maakt u originele gerechten met unieke smaken en presentaties, leuk voor bijvoorbeeld het kerstdiner.

Ook kruiden in het voorjaar

Het planten van kruiden geeft ook veel voldoening. Denk maar aan basilicum, peterselie, bieslook, citroengras, dille en koriander. Deze geven uw eten smaak en karakter. En ze geven u voldoening omdat ze uitstekend groeien, met een beetje goede zorg en de juiste zaden. Hiermee kunt u direct in het voorjaar beginnen. Plant de zaden naast uw groenten in de moestuin, of gewoon binnenshuis zodat u uw kruiden altijd bij de hand heeft. Dit zorgt meteen voor meer groen in huis!