Een baan bij Resato International Assen? Kom naar de matchmaking dag

Assen – Het bedrijf Resato International in Assen – gespecialiseerd in het creëren, beheersen en manipuleren van hogedruk in vloeistoffen en gassen – houdt in de zoektocht naar nieuw personeel op donderdag 14 februari een matchmaking dag.

Tussen 15.00 tot 20.00 uur opent Resato International haar deuren om mensen de mogelijkheid te geven kennis te maken met het bedrijf, sfeer te proeven tijdens rondleidingen en direct te solliciteren op openstaande vacatures. Aanwezigen kunnen spreken met werknemers op het ingerichte werkplein en kennis maken met de verschillende afdelingen.

‘Wij zijn namelijk op zoek naar onze perfecte match. Op zoek naar talent. Onder meer om samen een groenere wereld te ontwikkelen aan de hand van onze innovatieve waterstofapplicaties.’

Om die doelstellingen te halen zet Resato in op een forse groei in personeel. Het bedrijf is op zoek naar meer dan 30 nieuwe versterkingen voor het huidige team. ‘Houd dus je CV bij de hand om meteen te kunnen solliciteren op de vacature die bij jou past.’

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.resato.com/matchmaking. Op de site is tevens meer informatie te vinden over Resato Internationaal en de diverse vacatures. Het bedrijf is gehuisvest aan de Duitslandlaan 1 op het bedrijvenpark Peelerpark in Assen-Noord.