Korfbalclub AVO Assen verlengt verbintenis met hoofdtrainers

Assen - Korfbalvereniging AVO Assen heeft de verbintenis met de hoofdtrainers Maarten Eusterbrock en Harold Veldkamp verlengd. Het duo, dat vorig jaar Pascal Zegwaard verving, gaat daarmee een tweede seizoen tegemoet.

Ook Reinier Meints (trainer/coach AVO 2) en Emiel Klootsema (trainer/analist) blijven deel uitmaken van de technische staf. De verzorging blijft in handen van Betsie Ketelaar en Rudi Smit zal wederom als teammanager functioneren. Ook Jasper Landsheer van SKS Fysiotherapie blijft verbonden aan de club.

‘AVO on top-plan’

AVO voorzitter Theo Dijkstra: ‘Hiermee wordt met een jonge groep spelers verder invulling gegeven aan het ‘AVO on top-plan’. We zijn als vereniging met elkaar een weg in geslagen om korfbal in Assen op het hoogst mogelijke niveau te spelen. Afgelopen twee seizoenen zijn er door verschillende omstandigheden veel (top)spelers vertrokken, maar we zijn er trots op dat een deel van deze spelers nu in de Hoofdklasse en Korfbal League acteert. Qua prestaties zijn we mede hierdoor niet meer zo goed als we gewend waren, het is echter mooi om te zien dat deze groep er hard voor werkt om er straks weer te staan. We hebben er alle vertrouwen in dat dit op termijn gaat lukken.’