Derde editie Ondernemerscafé in Assen: Ondernemen & Onderwijs

Assen - In Grand Café Liff aan de Brink in Assen is op 11 februari een derde editie van het Ondernemerscafé. Het thema voor dit netwerkevenement is Ondernemen & Onderwijs. De inloop is om 19.45 uur.

De vraag naar goed opgeleid personeel is hoog en de arbeidsmarkt is krap, ook in Assen. Hoe vind je als ondernemer nog goed personeel? En wat is de rol van onderwijsinstellingen? Wat kan de gemeente doen om zij-instroom te verbeteren?

Politiek

Ondernemers, onderwijs en politiek gaan hierover met elkaar in gesprek. Vanuit de politiek zijn onder andere de Asser wethouder Roald Leemrijse, de Asser VVD-fractievoorzitter Martin Rasker, Provinciale Statenlid Paul Moltmaker en VVD-Tweede Kamerlid Zohair El Yassini aanwezig. 

Sinds 2017 wordt het ondernemerscafé georganiseerd in februari, waarmee de komende editie de derde wordt. De organisator sinds de eerste editie is Joel Lie. ‘Als lokale VVD willen we actief in gesprek blijven met onze stad. Het ondernemerscafé wordt elk jaar weer gewaardeerd door ondernemers en politiek. En het wordt goed bezocht. Dat geeft ons de energie om het te blijven organiseren.’

Aanmelden

De Ondernemerscafé's zijn openbare avonden waar iedereen met belangstelling voor het onderwerp welkom is, ongeacht politieke kleur. De organisatie waardeert het als men zich van tevoren aanmeldt via joel@lie.email.