Asser roeiclub houdt Benefiet Diner voor KiKaRow

Assen - In het voorjaar en zomer van 2019 organiseert KiKaRow een rondje NL. Een roeiboot wordt dan mede bemand met ex-kinderkankerpatiënten, familieleden en buddy’s en vaart in veertien weekenden 1400 kilometer door Nederland.

Dit wordt gedaan om geld in te zamelen voor ‘LATER’, een onderzoek naar de gevolgen van de langere termijneffecten van de behandeling van kanker bij kinderen. Om de toekomstige kwaliteit van leven voor ex-kankerpatiëntjes zo goed mogelijk te waarborgen.

Pleisterplaats

In het weekend van 8 en 9 juni is de ARC (Asser Roei Club) de pleisterplaats voor KiKaRow. ARC wil graag een leuk bedrag meegeven aan deze roeiers en de leden zijn al druk bezig met het inzamelen. ‘Zo hebben onze huisbakkers taart verkocht tijdens de clubkampioenschappen, hebben onze jeugdroeiers clubloten verkocht waarvan de opbrengt naar de KiKaRow gaat en kunnen roeiers elke zaterdag een heerlijke warme kop verse soep kopen om de KiKaRow-kas extra te spekken.’

Aanmelden

Wie ook wil bijdragen aan het zoveel mogelijk geld inzamelen voor ‘LATER’, wordt uitgenodigd deel te nemen aan het Benefiet Diner op zaterdag 2 februari met als thema ‘rondje-NL’. Men kan zich vóór 21 januari aanmelden via kikarow@asserroeiclub.nl. De kosten zijn 50 euro per person. Na betaling krijgt men de toegangskaarten en deelnemers zijn vanaf 18.30 uur in feestelijke kleding welkom in het clubrestaurant aan het Havenkanaal.

Het diner start om 19.00 uur. Het aantal plaatsen is beperkt, reserveer daarom tijdig. Het belooft een culinaire en gezellige avond te worden.

Meer info

Meer informatie over de activiteiten die ARC voor KiKaRow organiseert en over het Benefiet Diner staat op de website https://www.asserroeiclub.nl/kikarow Of vraag informatie aan via e-mail kikarow@asserroeiclub.nl.