Thuiskroeg beginnen? Inboedel The Beefeater en Het Feestcafé Assen worden geveild

Assen - De horecagelegenheden The Beefeater en Het Feestcafé zijn al enige tijd ter ziele in Assen, maar wie een stukje ‘thuiskroeg’ in huis wil halen: de inboedel wordt geveild!

Een Boswandeling, Flugel shotjes, Cola BB’s of gewoon een lekker biertje. Echte Assenaren hebben ooit een van deze drankjes genoten in The Beafeater en Het Feestcafé. Helaas zijn beide gelegenheden - net als het vroegere Parkzicht - inmiddels niet meer vertegenwoordigd in het Asser straatbeeld.

In september 2017 sloot Hotel de Jonge zijn nachthoreca met de drie cafés The Beefeater, Feestcafe en Club11. De reden voor de sluiting was de overlast voor de hotelgasten. Een domper voor het Assense nachtpubliek dat in één klap drie cafés moest missen.

Kijkdag

Tijd voor een thuiskroeg dan maar? Onlineveilingmeester.nl opent nu een veiling met de inventaris uit de gesloten uitgaansgelegenheden. Een barkruk, de bekende snackmuur, pitchers, decoratie attributen, bartafels en kroonluchters. Alle onderdelen voor een gezellig bruin feestcafé kan men vinden op de veiling. Die spullen liggen opgeslagen in een loods in Hoogeveen en gegadigden kunnen op zaterdag 19 januari tussen 11.00 en 13.00 uur de aangeboden producten bekijken.

Bieden kan vanaf 10 euro online tot dinsdag 22 januari wanneer de veiling sluit. Meer informatie over de veiling en aangeboden kavels via de website www.onlineveilingmeester.nl.