Hobby Event, de hobbybeurs voor het hele gezin in Expo Assen

Assen – In de Expo hal in Assen spelen van 1 tot en met 3 maart hobby’s de hoofdrol. Tijdens Hobby Event maken bezoekers kennis met de meest uiteenlopende hobby’s.

Van knutselen tot modelbouw en van lego tot sushi maken, er is voor iedereen wel iets te vinden wat aanspreekt. Ruim 10.000 m2 wordt gevuld met standhouders die uitleg geven en hun producten verkopen. Daarnaast kunnen bezoekers aanschuiven bij diverse workshops en demonstraties bijwonen.  

Keuze eindeloos

Tijdens Hobby Event hebben bezoekers geen tijd om zich te vervelen. De keuze aan leuke hobby’s is eindeloos en bijzonder gevarieerd. Een cursus bloemschikken komt altijd van pas bij het samenstellen van een mooi boeket maar een workshop amuses en sushi maken zal ook bij menigeen in de smaak vallen. En wat te denken van de workshop Tangle tekenen…

Verder is er aandacht voor diamond painting, wol, meccano, taarten bakken, sieraden maken, beeldhouwen, scrapbooken, portretschilderen en nog veel meer. Ook voor wie zelf geen hobby heeft is dit evenement een leuk en gezellig uitstapje waarbij je zomaar de kans loopt om een nieuwe hobby op te doen.

Voor het hele gezin 

Hobby Event is een leuk uitstapje voor het hele gezin. Het wordt zelfs lastig om kinderen weer mee naar huis te krijgen. Speciaal voor hen staan er theater en circusvoorstellingen en -workshops op het programma, zijn er diverse pleinen met LEGO en games en natuurlijk kan er volop geknutseld worden. De echte durfallen kunnen zelfs een acteerworkshop volgen. Daarnaast is er volop modelbouw te zien tijdens het evenement. Treinen, boten (in een waterbassin), vliegtuigen, vrachtwagens en landbouwmachines komen voorbij. Bezoekers kunnen ter plekke ook modelbouwartikelen aanschaffen zodat ze thuis met hun hobby aan de slag kunnen gaan.

Hobby Event is geopend op vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart van 10.00 - 17.00 uur. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.hobbyevent.nl. Kaartje online kopen is 2 euro korting.