​Woezel & Pip en de Tijdmachine in theater De Nieuwe Kolk Assen

​Assen - Na de voorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’.

Op zondag 3 februari om 16.00 uur beleven de populairste hondjes van het land een spannende reis door de tijd in Theater De Nieuwe Kolk in Assen.

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor alle kinderen vanaf twee jaar.

Meet & Greet

Na afloop van de voorstelling kan er heerlijk geknuffeld worden met de levensgrote pluchen knuffels van Woezel en Pip in de foyer van het theater. Kun je niet wachten? Kom dan nu alvast in de stemming door een tekening te maken van de tijdmachine die jij zou bouwen. Lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel en Pip-stand en wie weet, zie je jouw kunstwerk terug op het podium.

Kaartprijs vanaf 14,50 euro (exclusief reserveringskosten). Reserveringen: www.dnk.nl of telefonisch via 088 012 88 88. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/WoezelenPip.