Mariska van Gennep uit Assen genomineerd voor regionale VIDM-award

Assen – Mariska van Gennep uit Assen is als schrijfster van het boek ‘ALS heb je niet alleen’ genomineerd voor de regionale VIDM (Vrouwen vaker in de media) award 2018/19.

Mariska van Gennep schreef het boek na het overlijden van haar man Sjonny, die zij verloor aan de gevreesde spierziekte.  

Aanmoediging

De VIDM-award is een nationale en regionale verkiezing om vrouwen aan te moedigen om zichtbaar in de media te zijn. De organisatie wil zo ook vrouwen de journalistiek motiveren om vrouwen vaker zichtbaar te maken. 

Op voordracht van journalisten en voordrachten door het publiek zijn vrouwelijke deskundigen geselecteerd. Men kan stemmen op drie experts: voor de landelijke Vrouw in de Media Award, de regionale uit een provincie en op de You Go Girl Award.

Stemmen

Stemmen kan tot donderdag 31 januar. In de eerste week van februari worden de regionale prijswinnaars bekend gemaakt. Op maandagavond 11 februari maakt de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ingrid van Engelshoven, de landelijke award en de You Go Girl Award bekend bij Instituut Beeld en Geluid in Hilversum.

Meer informatie: https://nl.surveymonkey.com/r/VIDMAwards2018

Lees ook:

Mariska van Gennep wil via boek anderen helpen. ‘ALS blijft deel van mijn leven’

In Beeld: Boekpresentatie Mariska van Gennep: ‘ALS heb je niet alleen’