Beurs over bouwen en wonen in Expo Assen

Assen Van 24 tot en met 26 januari staat Expo Assen weer in het teken van bouwen, wonen en duurzaamheid. Zo’n tachtig bouw- en woonspecialisten presenteren zich dan op beurs Bouwplan Thuis in Wonen.

Wie op zoek is naar informatie over een nieuw huis, verbouwing of de nieuwste duurzame ontwikkelingen, zoekt vaak online. Maar het is dan lastig te bepalen of de informatie en het bedrijf betrouwbaar zijn. Of er een klik met het bedrijf is en of men antwoorden heeft op alle vragen, is alleen te ontdekken via persoonlijk contact. Op een beurs kan men kijken, vergelijken en middels een gesprek kennismaken met tachtig professionals.

Georgia de Vlieger

Georgia de Vlieger, winnares van het tv-programma Designdroom, komt drie dagen naar de beurs in Assen om gratis interieuradvies te geven en trendpresentaties te verzorgen. Op het interieur-adviesplein verzorgt zij elk uur een gratis adviesgesprek. Om een plekje te bemachtigen aan haar tafel, kan men zich aanmelden via dit mailadres.

Het Drents Energieloket

In de stand van het Drents Energieloket wordt informatie gegeven over het verduurzamen van een woning. Het Drents Energieloket is in het leven geroepen om woningeigenaren te informeren bij energiebesparing en duurzame opwekking van energie: Wat is er allemaal mogelijk? Zijn er subsidies voor? Welke stappen kun je nemen? Het Drents energieloket voorziet belangstellenden van onafhankelijk advies.

Meer informatie is te vinden op de website van Bouwplan Thuis in Wonen.