Negende AAC’61 Bosloop en –marathon door Asserbos

​Assen - Sportieve voornemens voor het nieuwe jaar? Doe dan mee aan de negende AAC’61 Bosmarathon op zondag 20 januari 2019.

Het startschot is om 10.30 uur en tot een half uur voor de start kan men zich inschrijven in het clubhuis van AAC’61. Kosten 7 euro bij voorinschrijving en anders 9 euro.

Er is voor elk wat wils: voor de beginner een rondje van 7 kilometer of voor de ervaren rot een heuse marathon! Hoeveel rondjes van 7 kilometer je loopt, bepaal je vooraf zelf.

Het parcours loopt door het Asserbos en is voor 90 procent onverhard. Tijdens het lopen is er water, thee, sportdrank, bouillon, koek en banaan bij de verzorgingspost op de atletiekbaan. Ook is er voor de liefhebbers koek en banaan.

Wie vooraf een keer mee wil trainen met de AAC’61 marathongroep, kan contact opnemen met een van de trainers, Eelje Dijk of Marc van der Valk.

Alle deelnemers krijgen na afloop een kop  snert in het clubhuis. Voor meer informatie: http://aac61.sportlinkclubsites.nl/bosmarathon-en-minder/  De start is op de atletiekbaan aan het Achterpad 1 in Assen.