Jubileumconcert van het Gereformeerd Mannenkoor Noord-Drenthe

​Zuidlaren - Het Gereformeerd Mannenkoor Noord-Drenthe onder leiding van Marnix Onrust bestond op 7 december 2018 30 jaar. Dat willen zij samen met het publiek groots vieren.

Op vrijdag 25 januari, aanvang 20.00 uur, viert het koor haar jubileum met een concert in de Kandelaarkerk aan de Schipborgerweg in Zuidlaren. Het belooft een mooie avond te worden met een afwisselend programma waarbij het publiek ook betrokken zal worden.

Medewerking wordt verzorgd door Noortje van Middelkoop (dwars -en panfluit), Harm Hoeve, (orgel en piano) en Jan Lenselink (vleugel). Zowel Noortje, Harm als Jan hebben hun sporen ruimschoots in de muziekwereld verdiend, zowel nationaal als internationaal. Ze zijn welkome solisten en treden vaak op in het EO-programma "Nederland Zingt".

Het publiek kan enkele uren ontspannen genieten van expressieve koorklanken, instrumentale muziek en samenzang. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 10 euro en te bestellen via 06-48085838 of kaarten@mannenkoornoorddrenthe.nl. Zie ook de vernieuwde website: www.mannenkoornoorddrenthe.nl