Kerstmiddag voor senioren in De Componist Assen

Assen – In wijkgebouw de Componist in Assen is op vrijdag 21 december vanaf 15.00 uur een kerstmiddag, speciaal voor senioren.

Bij deze kerstviering worden bekende kerstliederen gezongen bij het orgel. Bezoekers worden ontvangen met koffie, thee of chocolademelk en een kersttraktatie. In de zalen van de Componist kan men ontspannen rond tafels zitten.

Naast muziek en samenzang is er een overdenking door Jan Hofman uit Assen. De bijeenkomst wordt geleid door ds. Aernout de Jong; de begeleiding op het orgel zal worden verzorgd door Diana Bakker. Als intermezzo wordt er een leuke kerst-quiz gehouden.

Iedereen is welkom: de kerstmiddag in de Componist begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Toegang en plaatsen zijn vrij; er wordt een collecte gehouden voor de onkosten.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met de Baptisten Gemeente Assen: 0592 341 210 of 356 195. Of stuur een mail naarinfo@baptisten-assen.nl

Het initiatief voor deze kerstviering gaat uit van de Baptisten Gemeente Assen, die elke zondag diensten houdt in de Componist. Er is ook Kerstviering op 1e kerstdag, dinsdag 25 december, om 10.00 uur ’s morgens. Dan klinkt ook weer het kerstevangelie in de Componist.