Kerst in de Veste Kloosterveen

Assen - De feestverlichting hangt al een aantal weken in Winkelcentrum Kloosterveste te schitteren en de winkels zijn feestelijk versierd. Na een uitbundige Sinterklaasintocht gaan de winkeliers zich nu richten op Kerstmis en organiseren een aantal gezellige activiteiten.

Op zaterdag 15 december brengen de winkeliers Kerst alvast een beetje naar de Veste. Zij houden voor alle bezoekers de gehele dag verschillende activiteiten. In de ochtend kan men een indrukwekkende stelten act komen bekijken; dit Dickensechtpaar deelt aan alle bezoekers een attentie uit. In de middag brengt de Kerstman een bezoek aan het winkelcentrum en ook hij neemt een kleine verrassing mee.

Kinderen

Voor kinderen is er in een speciale creatieve hoek een leuke kerstknutselactiviteit. Zij kunnen daar kosteloos een leuke kerstversiering maken en mogen deze na afloop direct mee naar huis nemen.
De Mercurius Marching Band verzorgt in de middag een aantal muzikale optredens in het winkelcentrum. Zij spelen prachtige kerstmuziek en dragen bijpassende kostuums.  

Bij deze koude dagen hoort uiteraard een warme versnapering. Bakkerij Fledderus bakt daarom de lekkerste oliebollen en deelt die de hele dag uit. Daarnaast kunnen de handen worden gewarmd aan een beker warme chocolademelk en staat de vuurkorf klaar voor het verwarmen van marshmallows.

Bon in de ton-actie

Tijdens deze feestelijke maand, met meestal veel presentjes, willen de winkeliers de klanten eens extra in het zonnetje zetten. Op zaterdag 15 december organiseren zij daarom een Bon in de ton actie. Iedereen die op deze dag een aankoop bij één van de deelnemende winkels doet, mag op vertoon van de kassabon een deelnamekaart voor de actie inleveren. Er worden twee prijzen met  50 euro winkeltegoed verloot, te besteden bij één van de deelnemende winkels in Winkelcentrum Kloosterveste.

Programma: De activiteiten worden op het plein bij de Albert Heijn aangeboden. Deelname is gratis. 10.00 – 13.00 uur Dickens steltloop act, 13.00 – 17.00 uur Een bezoek van de Kerstman, 13.30 – 15.45 uur Optredens van Mercurius Marching Band, 10.00 - 17.00 uur Creatieve activiteit voor kinderen, 10.00 – 17.00 uur Warme chocolademelk, oliebollen en marshmallows bij de vuurkorf.

Informatie over de verschillende activiteiten is terug te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/WinkelcentrumKloosterveste/