Prachtige vloeren en mooie raamdecoratie bij Dideco@Home Assen

​Assen - Een vertrouwd adres voor gordijnen, raamdecoratie en vloeren is Dideco@Home in Assen. Eigenaresse Coby Kroezen is al ruim 25 jaar actief in het vak.

Ooit begon ze als medewerkster bij een vergelijkbaar bedrijf en elf jaar geleden nam ze het bedrijf over: Didedo@Home was geboren. Inmiddels is het een heus familiebedrijf want Coby’s zoon is al een aantal jaren werkzaam bij Dideco zowel in de winkel als in de buitendienst.

Gordijnen

Als stoffen-liefhebster begon Coby ooit met gordijnen. ‘Maar in de loop der tijd is daar zoveel bijgekomen’, begint ze. ‘Naast de stoffen gordijnen kan de klant bij ons terecht voor rolgordijnen, plisse’s en duettes, duo-rolgordijnen en natuurlijk jaloezieën, zowel verticaal als horizontaal.’

Daarnaast biedt Dideco@Home allerlei denkbare vloeroplossingen. Van vloerbedekking, tot pvc, vinyl, laminaat, marmoleum en coretec. Die laatste, coretec is een heel stabiele vloer die niet krimpt of uitzet en ook nog eens akoestiek dempend is. ‘Een erg mooi product op vloergebied’, aldus Coby. 

Service en advies

Klanten kunnen bij Dideco rekenen op veel service en eerlijk advies. ‘We komen bij de klant thuis om alles vakkundig op te meten en geven desgewenst kleuradvies. Samen kijken we naar de mooiste oplossing op zowel vloergebied als voor de raambekleding. Als de keuze voor een product is gemaakt, maken we afspraken met de klant waardoor de montage zo prettig mogelijk verloopt.’   

Vanaf 3 december profiteert de klant van een aantrekkelijke actie bij Dideco: Tot en met 18 januari 2019 geldt er een korting van 15 procent op de gordijnen van Vadain.

Didedo@Home

Koopmansplein 16

Warenhuis Vanderveen woonetage

0592 301 623