Belevingsdag in Ubbena: voor ‘persoonlijke groei’ gezondheid en welzijn

Ubbena - Aan de Oude Molenseweg 2 in Ubbena is op zondag 16 september weer de jaarlijkse Belevingsdag. Een evenement voor volwassenen én kinderen, die willen werken aan ‘persoonlijke groei’ rond gezondheid en welzijn, al dan niet na ziekte.

Het programma op de Belevingsmarkt (van 10.00 tot 16.00 uur, met lunch in de middag) begint in verschillende delen. Zo kunnen de aanwezigen deelnemen aan onder meer de lezing ‘Zelfgenezend vermogen’, paardencoaching & CREF-methode, hondenspiegel, ChiNeng Qigong en kickboksen en mental coaching. Voor de kinderen is er werken met honden, je eigen geluksbrenger knutselen, HorsepowerKids en Kids Kickboksen.

Robijn huijs

De opbrengst van de Belevingsdag gaat naar het Robijn huijs in Assen, inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten in Assen voor inwoners uit de gemeenten Assen, Aa en Hunze, Midden-Drenthe, Noordenveld en Tynaarlo. Bij Robijn huijs vindt men het belangrijk is dat mensen bij een dergelijke diagnose ook sociaal en emotioneel ondersteund worden.

Mensen met de diagnose kanker krijgen het programma van de Belevingsdag aangeboden met 50 procent korting. Voor kortingskaarten kan men contact opnemen met Cees van der Boom van het Robijn huijs.

Voor opgeven voor de Belevingsdag in Ubbena en bestellen van kaarten: http://www.demusa.nl/voorgroei/