Opbrengst Midnightwalk dit jaar naar Nationaal Fonds Kinderhulp Assen

Assen - De opbrengst van de Rabo MidnightWalk gaat dit jaar naar specifieke projecten in Assen die kinder- en jeugdarmoede terugdringen. Daarbij wordt samengewerkt met het Nationaal Fonds Kinderhulp in Assen.

Dat heeft het bestuur van Stichting Midnightwalk bekend gemaakt. De culturele avondwandeling wordt dit jaar voor de tiende keer in Assen gehouden op vrijdag 14 september. Met de opbrengst helpt de organisatie de kinderarmoede in Assen te bestrijden.

Armoedegrens

Drijvende kracht achter de Rabo Midnightwalk is Rotary Club Assen-Noord met hoofdsponsor Rabobank Assen en Noord-Drenthe. In Assen en omgeving leven rond de 1.800 kinderen op of onder de armoedegrens. De club stimuleert op deze wijze de projecten die de kinderen de mogelijkheid bieden om er weer bij te horen. Dat kan variëren van een uitje met het gezin, zwemles, een verjaardagscadeau, een fiets of spulletjes om hun kamer leuk mee in te richten. 

Inschrijven is open

Deelnemers aan de Rabo Midnightwalk kunnen zich inschrijven via www.midnightwalk.nl. Het inschrijfgeld van 10 euro per persoon gaat rechtstreeks naar projecten van Nationaal Fonds Kinderhulp in Assen.