Speciale avond met LHBT-gemeenschap tijdens IDAHOT in Liff Assen

​Assen - Met de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie en Transfobie (IDAHOT), wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor LHBT-diversiteit en de sociale onwenselijkheid daarvan.

In het kader hiervan wordt op donderdagavond 17 mei aanstaande, in restaurant en grand café Liff in Assen een speciaal thema-avond gehouden. Theatermaakster en presentator Alice Faber heeft vanuit de gedachte van IDAHOT een avond georganiseerd waarin specifiek aandacht wordt gevraagd voor kwetsbaarheid van de LHBT-gemeenschap, maar ook om homofobie en sociale acceptatie in de noordelijke samenleving meer bespreekbaar maken. 

Reinout Hellenthal

De korte film Anders van de Asser regisseur Reinout Hellenthal en improvisatietheater van DUTSJ Queer Playback Theatre uit Groningen dienen als leidraad voor een open gesprek met het publiek. Deze noordelijke editie van IDAHOT wordt geïnitieerd en georganiseerd door COC Groningen/Drenthe en theatermaakster Alice Faber.

De avond op 17 mei in restaurant & Grand Café Liff (bovenzaal) aan de Brink 14 in Assen begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, aanmelden gewenst via: heteerstebedrijf@ziggo.nl