Zondagwandeling 'Lente' bij Buitencentrum Drents-Friese Wold

Appelscha - De winter is bijna voorbij en de lente komt er aan, dat is goed te zien. Het ontwaken van de natuur, bloesems aan de bomen, het eerste lentezonnetje, steeds langere dagen. De gids neemt belangstellenden mee voor een leuke en gevarieerde wandeling.

Hij zal je van alles laten zien over de natuur die volop in ontwikkeling is. Heb jij bijvoorbeeld het miniscule bloemetje van de Hazelaar al wel eens ontdekt? Er is niet alleen aandacht voor de ontluikende natuur in het Drents-Friese Wold maar ook voor de voorjaarstrek van vogels. Voor zowel kinderen als volwassenen een leuke en leerzame ervaring.

Het Buitencentrum is het startpunt voor verschillende wandel-, fiets- en ruiterroutes, bijzondere routes voor kinderen en leuke activiteiten. Buitencentrum Drents-Friese Wold is zeker een bezoekje waard, we hebben een leuke expositie, filmzaal en nog veel meer. 

Informatie

Start: 4 maart 13.30 - 15.30 uur vanaf Buitencentrum Drents-Friese Wold, Terwisscha 6a, 8426 SJ Appelscha. Aanmelden is noodzakelijk en kan via 0516-464020 of e-mail drentsfriesewold@staatsbosbeheer.nl