Bakkerij d’ Olderwetse Bakkerieje in Assen gaat over in andere handen

Assen – Bakkerij d’ Olderwetse Bakkerieje aan de Vaart ZZ in Assen gaat over in andere handen. Na een periode van 40 jaar geeft de familie Wemmenhove het stokje over.

Vanaf 1 maart is de bakkerij in handen van Bakkerij Riedstra uit Veendam, die de winkel in Assen – die al 105 jaar op dezelfde plek staat en bekend is in de hele Drentse hoofdstad én daarbuiten - gaat runnen.

De familie Wemmenhove laat weten d’ Olderwetse Bakkerieje met een gerust hart over te geven aan bakkerij Riedstra. ‘Riedstra heeft een geschiedenis van 107 jaar. d’ Olderwertse Bakkerieje zal na een kleine verbouwing van drie dagen omgebouwd worden tot een nieuwe winkel. Hierin zal de sfeer van de het huidige pand en winkel terugkomen.’

Gesloten

Om deze reden is de winkel maandag 26 tot en met woensdag 28 februari gesloten. Op 1 maart wordt de winkel opnieuw geopend en kan Assen kennismaken met de nieuwe d’ Olderwetse Bakkerieje onder een nieuwe vlag.

Het blijft, belooft de familie Wemmenhove, een plek waar men terecht kan voor een breed assortiment aan versproducten. Nieuwsgierig? Maak kennis met de nieuwe producten, zie de aanbiedingen volgende week in de Asser Courant en profiteer!