Winkel Bij Lokaal in Norg opent officieel de deuren

Norg – Aan het Oosteinde 14 in Norg wordt op 16 juni Bij Lokaal officieel geopend. Bij Lokaal is een winkel waar van alles te koop is op gebied van onder meer woonartikelen.

Maar Bij Lokaal biedt ook de gelegenheid om even lekker uit te blazen met een kop koffie of thee, of om te flexwerken of meetings te houden.

Kortom, Bij Lokaal is een concept(store) waar talenten en verkoop worden samengebracht. Een werk -en ontmoetingsplek, maar ook een winkel met interieurartikelen (nieuwe-, tweedehands- en zelfgemaakte spullen) en lokale producten (zoals honinglekkernijen van de Bijzaak en bier van Maallust). Alles wat je ziet, is te koop!

Het Motto van Bij Lokaal: aandacht voor talent en openheid. ‘We laten zien waar, hoe en door wie producten worden gemaakt.’

Bij Lokaal loopt men binnen voor:

  • interieur                                        woonspullen (nieuw en vintage)
  • maatwerk                                     interieurartikelen op maat gemaakt
  • planten                                         van planten en bloempotten
  • consumpties                                koffie/thee binnen of op het terras
  • werk- ontmoetingsplek                flexwerken of meeting
     

De officiële opening van de winkel wordt op 16 juni verricht door Henk Kosters, wethouder van de gemeente Noordenveld, vanaf 16.00 uur. De winkel is vervolgens open tot 18.30 uur. Maar de winkel is nu al open, van woensdag tot en met zaterdag van 9.30-17.00 uur.