Brynxz-shop.nl: De eerste dealer met de totale collectie van Brynxz Collections

Brynxz woonaccessoires zijn er voor ieder interieur. Voor het landelijke interieur, voor het klassieke interieur, voor het moderne interieur en voor elke andere woonstijl.

Brynxz woonaccessoires zijn stoer, onderscheidend en eigentijds en de items sluiten heel goed bij elkaar aan.

Onlangs is Brynxz-shop.nl gestart met de online verkoop van totale assortiment van Brynxz Collections. In de eerste Brynxz-webshop van Nederland wordt het complete assortiment vazen, potten, kannen, lampen, kruiken en overige woondecoratie aangeboden. Een assortiment, die continu aangevuld wordt met de nieuwste artikelen van Brynxz Collections.

Op dit moment vindt u in de  webshop de verrassende Autumn ’16/Winter '17 collectie, die weer aangevuld zal gaan worden met items uit de Spring/ Summer ‘17 collectie. Zo biedt Brynxz-shop.nl steeds een continue variëteit aan Brynxz accessoires, waar ongetwijfeld voor iedereen wel een geliefd item bij zit. Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Neemt u dan een kijkje in onze webshop en laat u verrassen en inspireren door al het moois wat Brynxz te bieden heeft.

Brynxz: een combinatie van heden en verleden

Waarom zijn de items van Brynxz Collections toch zo geliefd en uniek? Aan elk productidee worden hoge eisen gesteld, waarbij de laatste trends, nieuwste stijlen en kleuren nauwlettend in de gaten zijn gehouden. Maar de kernwaarden, zoals authenticiteit en vernieuwing, worden nimmer uit het oog verloren. Daardoor ontstaan stuk voor stuk unieke en innovatieve producten. Vernieuwend zijn is ook heel belangrijk, want stilstaan betekent achteruitgang, zoals Brynxz Collections zelf verwoord.

Woonaccessoires van Brynxz combineren het beste van toen met het mooiste van nu. Nostalgie en vernieuwing komen samen in ieder product. De combinatie van deze vervlogen tijden met de moderne touch en feeling van nu, maakt de producten van Brynxz tot bijzondere en authentieke woonaccessoires. Door het gehele assortiment zelf te ontwerpen, blijft authenticiteit gewaarborgd en sluiten de woonaccessoires moeiteloos op elkaar aan. Heeft u als Brynxz-liefhebber collectiestukken uit voorgaande seizoenen? Dan passen ook de items uit de huidige collectie hier weer heel goed bij. Dat is het voordeel van Brynxz Collections!

Maak kennis met ons totale assortiment

Waar houdt u van? Gaat u voor woonaccessoires in een robuuste en natuurlijke afwerking? Of ligt uw voorkeur bij een wat strakkere en eigentijdse look en feel? De collectie van Brynxz-shop.nl bevat heel veel items, afgewerkt in de populaire ‘Earth’ en ‘Majestic’ stijl. Maar ook bieden wij een groot aantal authentieke accessoires, in een luxe vintage craquelé afwerking en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Van kleine flesjes, kaarshouders en vaasjes tot de bekende Keulse potten en lampen.

De collectie van dit seizoen omvat dit keer ook weer grote(re) blikvangers. Prachtige grote potten, kannen en kruiken om mee voor de dag te komen. Deze eyecatchers verdienen een opvallende plek in de woonkamer, hal of keuken. Met een speels boeket, decoratieve takken of trendy groene planten, worden deze collectiestukken nog mooier. Want dat is wat Brynxz Collections wil: jouw leven mooier maken!

Lampen van Brynxz voor elke woonstijl

De lampen willen wij van Brynxz-shop toch graag even apart in de schijnwerpers zetten. Ook de lampen van Brynxz Collections zijn stuk voor stuk geïnspireerd op het beste uit het verleden met het mooiste van nu. Als u op zoek bent naar nog een sfeermaker in uw interieur, dan mag een stijlvolle Brynxz lamp niet ontbreken. Brynxz lampen zorgen voor veel sfeer en warmte in huis. En door de stoere en vintage uitstraling, past de lamp in iedere woonstijl thuis.

In onze webshop is het mogelijk om bij de lamp naar uw voorkeur, een passende lampenkap uit te kiezen. Wij hebben de beschikbare combinaties al voor u samengesteld. Dat is wel zo makkelijk, zo bestelt u in één klik de juiste combinatie van lamp en lampenkap.

Een prachtig cadeau, voor uzelf en voor een ander

Verwen uzelf eens met een mooie tijdloze en sfeervolle lamp, een authentieke schaal of stoere kaarshouders. Of maak iemand anders blij met een stijlvolle Brynxz woonaccessoire! Met de grootste collectie Brynxz accessoires hebben wij cadeaus in elke prijsklasse. Bent u op zoek naar een passende woonaccessoire voor uzelf of voor iemand anders? Brynxz-shop.nl biedt voor ieder wat wils. Ook voor kleine ‘hebbedingetjes’, als kaarshouders, schaaltjes, flesjes en plantenpotjes, bent bij ons aan het juiste adres.

Nu ook de Feestdagen voor de deur staan, winkelt menig Nederlander weer graag online. Cadeaus worden vaak tijdens de laatste dagen besteld. Of men wil toch nog een mooi cadeau op het laatste moment. Bij Brynxz-shop.nl hoeft u niet te vrezen of het cadeau wel op tijd wordt thuisbezorgd. Als u vóór 12.00 uur een bestelling plaatst, wordt deze nog dezelfde werkdag aan u verstuurd.

Brynxz-shop.nl in het kort

Brynxz-shop.nl is de eerste webshop in Nederland dat zich toelegt op de online-verkoop van het totale assortiment van Brynxz Collections. Brynxz-shop.nl verkoopt via zijn webshop uitsluitend originele Brynxz producten. Wij rekenen geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €75,00. En u heeft bij iedere aankoop recht op een retourtermijn van 14 dagen. Zo kunt u thuis rustig bekijken of de aankoop naar wens is.