Jeanine de Vries gekroond tot Miss TT Festival 2016. ‘Wauw!!’

fotoreportage - De 25-jarige Jeanine de Vries uit Waddinxveen mocht zich donderdagnacht op het Radio NL podium in het centrum van Assen laten kronen tot Miss TT Festival 2016.

 

“Wauw! Ik ben Miss TT Festival 2016 geworden!!”, was de eerste reactie van de kersverse Miss TT-Festival. Jeanine is van beroep tandartsassistente en in haar vrije tijd is ze vaak te vinden op het TT-circuit, waar ze werkt als gridgirl. “Ik vind het superleuk om nu ook ambassadrice van het TT Festival te zijn!”

 

Jeanine behaalde de hoogste score op de verschillende onderdelen van de verkiezing. Een vakkundige jury beoordeelde de finalistes. De fotografen Eric-Jan Zwiers (FotoArtLine) en Maurice Vos bogen zich over de fotoshoots. De scores voor presentatie en catwalk kwamen voor rekening  van Robin Hoven Lieuw Choy (12 Months of Beauty) en Lauraine van de Werff (Miss Drenthe 2012).

 

 

Wildcard Miss Grand

Naast de hoofdprijs van 250 euro en diverse andere prijzen, ontving Jeanine de Vries net als de 17-jarige Bente Vrieling uit Assen uit handen van Robin Hoven Lieuw Choy  een wildcard voor de finale van de Miss Grand.nl verkiezing.

 

Dus wie weet zien we ‘onze’ Miss TT Festival 2016 Jeanine de Vries of Bente Vrieling straks stralen op het podium als Miss Grand.nl 2017.