Haagse tapijtkoning ronselt Asser visclub Het Gouden Haakje voor ADO

assen - Nu de nationale competities zijn afgelopen begint de slag op de transfermarkt om de beste voetballers. Clubs zijn op zoek naar spelers. Maar ook supporters staan in de warme belangstelling van de clubs.

 

Spelers moeten de selectie van de club versterken, maar een club kan niet zonder steun van de fans. En daarmee beperkt een profclub zich niet enkel tot de eigen regio. Zo is ADO Den Haag de provincie ingetrokken om supporters te werven. En namens dit roemruchte voetbalbolwerk uit de residentie toog Tommy Lina onlangs naar Assen om supporters aan zijn club te binden.

 

De Hagenaar is in zijn woonplaats beter bekend als Tommy ‘De Tapijtkoning’ Lina. Hij is een van de mannen die zijn schouders onder ADO Den Haag zet en volgens hem is er een mooie toekomst voor ADO weggelegd als zijn plannen slagen.

 

 

Scoren

Lina: “Mijn collega John van Zweden, ‘De  Behangkoning’ heeft de Engelse club Swansea mede groot gemaakt. Ik wil dit bereiken met mijn club ADO.” In Assen trof hij de bekende visclub ‘Het Gouden Haakje’ bereid om toe te treden tot het geel/groene supporterslegioen van de Haagse eredivisieclub. “Ik vind dit prachtig. Zo zie je maar dat ADO ook in de provincie kan scoren. Assen is voor mij de startplaats. Binnenkort kom ik weer. Tijdens de komende TT ga ik nog veel meer supporters ronselen”, lacht  Lina.