Door de lens van Yolanda: Sinterklaasintocht Assen

De fotografen Yolanda Visser en Youri Bakker uit Assen gaan regelmatig voor de Asser Courant.nl op pad in de Drentse hoofdstad. Gewapend met hun onafscheidelijke camera’s leggen zij in fotoreportages evenementen en andere gebeurtenissen in Assen vast. Deze keer was Yolanda zaterdag hoffotograaf tijdens de Sinterklaasintocht in Assen.

 

Altijd een spetterend feest: de grote Sinterklaasintocht in Assen. Ook zaterdag, toen weer vele honderden mensen langs de Vaart stonden om Sinterklaas en zijn 400 Pieten welkom te heten in Nederland.

 

De Goedheiligman werd toegesproken door de Asser burgemeester Marco Out, en stond natuurlijk ook nog even stil bij de verschrikkelijke gebeurtenissen in Parijs. Maar, zo luidde ook de boodschap van Out, we mogen ons niet laten onderdrukken door terrorisme, en dat is zo’n prachtig kinderfeest een goede manier om even alle ellende terzijde te schuiven.

 

Yolanda liet haat camera weer veelvuldig klikken, en zette niet alleen de intocht mooi op beeld, maar zeker ook al die enthousiaste mensen langs de kant.

 

Voor alle foto’s van Yolanda Visser van de Sinterklaasintocht 2015 in Assen: www.facebook.com/media/set/?set=a.917992974915132&type=3&l=a9d342efde

 

Voor nog meer 'Sinterklaas in Assen': 

www.assercourant.nl/achtergrond/algemeen-achtergrond/spetterende-intocht-sint-in-assen-maar-met-een-rouwrandje-soms-gebeuren-in-deze-wereld-erge-dingen

www.assercourant.nl/achtergrond/algemeen-achtergrond/sinterklaas-zet-na-aankomst-in-assen-koers-naar-marsepeindijk