Door de lens van Yolanda: TT feest!

De fotografen Yolanda Visser en Youri Bakker uit Assen gaan regelmatig voor de Asser Courant.nl op pad in de Drentse hoofdstad. Gewapend met hun onafscheidelijke camera’s leggen zij in fotoreportages evenementen en andere gebeurtenissen in Assen vast. Met de TT voor de deur dook Yolanda haar archief in en vond veel mooie beelden van de TT Speed Week van vorig jaar.

 

Toegegeven: het TT-feest 2014 bezorgt veel Assenaren nog een nare smaak in de mond. Niet het festival wat ervan werd verwacht en bovendien een Rotterdamse organisator die het festival totaal niet aanvoelde en er ook nog eens met veel geld vandoor ging.

 

En toch… als je de foto’s van Yolanda Visser zo bekijkt, zie je toch veel lachende mensen in de stad, op de camping en de kermis. Want ja, als je je dan toch in het feestgedruis hebt gestort, moet je er ook maar het beste van maken. En dat lukt de TT-ganger toch altijd vrij aardig.

 

Dit jaar is alles anders. En lokale organisatie die er met de plaatselijke horeca weer een echt TT Festival van maakt dat de Assenaren en al die gasten van buiten op het lijf is geschreven.

 

Om alvast in de stemming te komen, een hoop mooie platen van vorig jaar.