Door de lens van Yolanda: ClubNU

De fotografen Yolanda Visser en Youri Bakker uit Assen gaan regelmatig voor de Asser Courant.nl op pad in de Drentse hoofdstad. Gewapend met hun onafscheidelijke camera’s leggen zij in fotoreportages evenementen en andere gebeurtenissen in Assen vast. Zaterdagavond bezocht Yolanda ClubNU bij Fellini in Assen, waar organisator Tessa de Wilde een gezellige muziek- en dansavond voor de ‘oudere jongere’ vanaf 25 jaar op poten had gezet.

 

En de eerste editie mag als zeer geslaagd worden beschouwd. Zo’n 200 gasten hadden de weg gevonden naar Fellini, waar zij er een lekkere, gezellige avond van maakten. Voordeel was dat het een avondje was voor die iets oudere generatie, die zich zonder tieners om zich heen ‘niet al te oud’ voelden voor een echte clubavond.

 

Tessa de Wilde heeft, gesterkt door het succes van de eerste avond, alweer een tweede editie klaarstaan. Waarschijnlijk wordt dat 19 september in De Nieuwe Kolk in Assen.

 

Yolanda Visser legde in elk geval de eerste editie vast op de gevoelige plaat. En zo te zien hadden de aanwezigen het prima naar hun zin.

 

Voor alle foto’s van ClubNU die Yolanda heeft gemaakt: www.facebook.com/media/set/?set=a.1078690162146760.1073741832.292280520787732&type=1&__mref=message_bubble