Door de lens van Yolanda: Dutch Open Darts

De fotografen Yolanda Visser en Youri Bakker uit Assen gaan regelmatig voor de Asser Courant.nl op pad in de Drentse hoofdstad. Gewapend met hun onafscheidelijke camera’s leggen zij in fotoreportages evenementen en andere gebeurtenissen in Assen vast. Dit keer ging Yolanda langs bij de Dutch Open Darts in de Bonte Wever in Assen.

 

De Dutch Open Darts 2015 in Assen had het allemaal de afgelopen drie dagen: duizenden deelnemers en toeschouwers die er een prachtig feest van maakten, spannende partijen en natuurlijk het fantastische hoogtepunt, de 9-darter van Darryl Fitton.

 

In het publiek zaten heel wat vreemd, vrolijk en opmerkelijk uitgedoste dartsfans, maar een sprong er wel een beetje uit, qua uiterlijk, gedrag en geluid. Het was de Belgische vriend van winnaar Martin Adams, die de topspeler overal en volgt en in België vast logeeradres is voor ‘Wolfie’ Adams als hij op het Europese vasteland speelt. Geen wonder dat 'de Belg' Adams hartstochtelijk aanmoedigde, meeleefde en de overwinning uiteindelijk meevierde.

 

En natuurlijk legde Yolanda alles weer op geheel eigen wijze vast op de gevoelige plaat. Wie meer wil weten en zien van Yolanda Visser: www.yolandavisser.nl