Door de lens van Yolanda: Blue Friday

De fotografen Yolanda Visser en Youri Bakker uit Assen gaan regelmatig voor de Asser Courant.nl op pad in de Drentse hoofdstad. Gewapend met hun onafscheidelijke camera’s leggen zij in fotoreportages evenementen en andere gebeurtenissen in Assen vast. Dit keer toog Yolanda vrijdagavond richting Havenkade, waar Blue Friday aan de gang was. Een exclusieve ‘After Business Party’, waar vooral het zakelijke gedeelte van Assen zich liet zien.

Blue Friday. Geen standaard borrel op vrijdag, maar een ‘high-end exclusief feest’. Een After Business Party, waar iedereen een VIP is. Althans, zo afficheert de organisatie, die landelijk opereert, zich. Maar in Assen was het vrijdagavond gewoon een gezellig en swingend (veel muziek) treffen tussen allerlei mensen die er net een lange werkweek op had zitten en eens lekker in de watten gelegd wilden worden tijdens een ‘luxe avondje borrelen’.

Maar natuurlijk was het wel een beetje ‘zien en gezien worden’, en fotografe Yolanda had dan ook geen moeite om de aanwezigen voor de lens te krijgen.

Enjoy!


 

Wie alle foto’s wil van de Blue Friday After Party: www.facebook.com/Assenpoester?fref=tsAssenpoester

 

Wie meer wil weten en zien van Yolanda Visser: www.yolandavisser.nl