Door de lens van Yolanda: Ladies Night XXL

De fotografen Yolanda Visser en Youri Bakker uit Assen gaan regelmatig voor de Asser Courant.nl op pad in de Drentse hoofdstad. Gewapend met hun onafscheidelijke camera’s leggen zij in fotoreportages evenementen en andere gebeurtenissen in Assen vast. Dit keer toog Yolanda samen met haar stagiaire Anne Haandrikman naar De Nieuwe Kolk, waar een Ladies Night XXL op de rol stond.

Vriendinnen, zussen, moeders en dochters… Cultureel centrum De Nieuwe Kolk in Assen zat er woensdagavond vol mee. Het was weer Ladies Night. En niet zomaar, nee, een XXL-versie, waarmee extra groot werd uitgepakt. De 1300 aanwezige vrouwen werden getrakteerd op bubbels en lekkere hapjes, er waren allemaal stands met ‘vrouwenspullen’, een fitnessdemonstratie voor dat strakke lichaam, een hairstylist en een visagiste om de dames nog eens XXL mooi te maken.

En daarna natuurlijk naar de film, Gooise Vrouwen 2, óf een voorstelling van het theaterstuk Dreamgirls. De voorverkoop van Gooische Vrouwen ging namelijk zo goed, dat besloten werd de zalen van het theater en de bioscoop te gebruiken en de twee voorstellingen te laten samensmelten tot het Ladies Event XXL.

Aan het eind van de voorstellingen gingen alle bezoekers naar huis met een goedgevulde goodiebag.

 

Voor nog meer mooie foto’s van Yolanda Visser en Anne Haandrikman van de Ladies Night XXL: www.facebook.com/media/set/?set=a.1023617150997566.1073741882.383346991691255&type=1

 

Wie meer wil weten en zien van Yolanda Visser: www.yolandavisser.nl