Door de lens van Yolanda: Gamma Racing Day

Fotografe Yolanda Visser uit Assen gaat regelmatig voor de Asser Courant.nl op pad in de Drentse hoofdstad. Gewapend met haar onafscheidelijke camera legt zij in fotoreportages evenementen en andere gebeurtenissen in Assen vast. Dit keer was Yolanda aanwezig tijdens de Gamma Racing Day. En zij was vooral geïnteresseerd in wat zich náást het asfalt allemaal afspeelde.

De Gamma Racing Day is niet alleen actie óp het TT-circuit, maar ook daarbuiten. Muziek, dansen, een heuse Chinook helikopter en meer, veel meer activiteiten. Een hapje en een drankje gingen er ook wel in. Bovendien mochten de bezoekers eens van heel dichtbij meemaken hoe een Formule I-bolide er nou precies uitziet. En natuurlijk mochten de lieftallige motormeiden niet ontbreken zondag. Kortom, de Gamma Racing Day was voor die vele tienduizenden bezoekers vooral genieten geblazen, ook al door het ideale weer. Organisator Lee van Dam kon dus zijn breedste glimlach tevoorschijn halen. Dit jaar liefst 82.000 bezoekers, maar Van Dam heeft zijn vizier al gericht op 90.000.

 

Reportage Gamma Racing Day: www.assercourant.nl/sport/algemeen-sport/ook-al-ben-je-bekaf-je-blijft-zwaaien-zo-mooi-is-het

Wie meer wil weten en zien van Yolanda Visser: www.yolandavisser.nl