Drie Drentse onderneemsters in finale Business Mom of the Year

Assen/Beilen - Karin Frankhuizen, van restaurant Touché in Assen, Ellie Norden van Handen uit de Mouwen uit Beilen en Esther Bergsma van Werkzorgcombinatie in Assen, zijn de drie finalisten van de verkiezing Business Mom of the Year.

Het snel groeiende netwerk voor ondernemende vrouwen Business Moms kiest op 2 juli uit haar midden de Business Mom of the Year. Het netwerk telt 140 leden afkomstig uit heel Noord-Nederland.

Uit al deze leden zijn in een voorronde drie finalisten gekozen door de jury. De jury bestaat uit: Bertina van den Berg, Zakenvrouw van het Noorden 2012/2013, Mireille Hogenhuis, beste schoonheidsspecialiste 2011 en Henk Matthijsse, wethouder gemeente Assen.

De jury heeft vooral gekeken naar een boegbeeld kunnen zijn voor het netwerk, het enthousiasme om ambassadrice te zijn, en de bedrijfsvisie. De winnares is voor een jaar ambassadrice en boegbeeld van Business Moms. 

Iedereen, zowel mannen als vrouwen, leden als niet-leden, zijn van harte welkom om deze  spetterende finale-avond bij te wonen. Na de presentatie van de finalisten in een korte pitch, volgt een fantastische dansshow van Nederlandse danskampioenen Isao Wolvekamp en Erika Pater. De hele avond speelt de band Soul-XS uit Beilen, dus genoeg kans om zelf te dansen.

Op dinsdag 2 juli om 19.00 zijn belangstellenden welkom in Grand Cafe De Brink / Hotel Wesseling in Dwingeloo. Kaarten kosten 12 euro en kunnen aan de zaal gekocht worden. De dresscode is chique feestelijk.

Oprichtster Silvia de Bue van Business Moms: “ik nodig iedereen van harte uit om dit feest met ons te vieren. Het is ook een mooie gelegenheid om te netwerken. Of om eens te kijken wat ons inspirerende netwerk nu inhoudt.”