3 redenen waarom een e-bike deze herfst onmisbaar

Aangeboden door: amslod.nl

De e-bike, je hebt er vast wel eens iets over gehoord. De elektrische fiets is met name voor woon-werkverkeer in de afgelopen jaren erg populair geworden. Nu het herfst is, moet je er misschien niet aan denken om op de fiets naar je werk te gaan. Zeker niet wanneer je hier echt wel een stukje voor moet rijden.

Toch zijn er genoeg redenen om een e-bike aan te schaffen. Zeker nu het herfst is. Ben jij benieuwd welke dit zijn en wil je zeker zijn van jouw keuze, nog voordat je de elektrische fiets amslod reviews bekijkt? Lees dan snel verder!

1. Altijd wind mee

Het grootste nadeel van de herfst is dat er vaak een harde wind staat. Hierdoor is fietsen veel minder prettig. Een e-bike lost dit probleem echter eenvoudig op. Dankzij de trapondersteuning voelt het alsof je altijd met wind mee fietst. Hierdoor kun je zelfs op de guurste dag ontzettend comfortabel fietsen. Dat maakt een ritje op de fiets veel minder onpraktisch en zelfs iets waar je naar uit kunt kijken. Je fietst licht en comfortabel, ongeacht de weersomstandigheden.

2. Naar je werk fietsen is geen probleem

Veel mensen pakken in de herfst en winter sneller de auto of het openbaar vervoer. Ze hebben weinig zin om in de kou en de regen de fiets te pakken. Dit betekent echter ook dat het CO2-probleem in stand blijft. Daarnaast duurt het soms ook nog eens stukken langer om op je werk te komen. Zeker omdat het drukker is op de wegen in de herfst. Daarom is het beter om eigenlijk gewoon de fiets te pakken. Met een e-bike is dit een stuk minder onprettig. Fietsen naar je werk is dan namelijk geen enkel probleem meer. Je fietst snel en comfortabel en bent binnen mum van tijd op je werk. Alleen nog investeren in een goed regenpak (en natuurlijk een goede fiets!).

Extra tip: voordat je een nieuwe elektrische fiets koopt, is het wel belangrijk om eerst de reviews en ervaringen van anderen te lezen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Fietsen Amslod reviews zijn gelukkig snel te vinden, zodat je binnen mum van tijd weet welke fiets bij jou past.

3. Sneller dan de auto

Zoals iedereen weet is het op de wegen in Nederland tegenwoordig enorm druk. Zeker nu weer mensen op kantoor werken. In de herfst en winter neemt deze drukte ook nog eens toe, omdat men sneller geneigd is om de auto te pakken. Daarnaast zullen door het slechte weer ook de files toenemen. Met name in de Randstad kun je er dus lang over doen om op het werk te verschijnen. Je bent negen van de tien keer sneller wanneer je hetzelfde traject met de fiets aflegt. Dat scheelt een hoop extra stress én reistijd. Zo hoef je niet meer al te vroeg uit de veren om het werk te komen en ben je ook weer binnen mum van tijd thuis.