Salon LAX: schoonheid van nu

Aangeboden door: Salon LAX

Salon LAX is sinds vorige maand geopend. Eigenaresse Lynette Tolner heeft in 2018 het roer totaal omgegooid. Ze studeerde Communicatie en Multimedia Design in Groningen en was een tijdje docent Engels. “Dat was niet mijn roeping. Ik heb naar mijn intuïtie geluisterd en mij ingeschreven voor de opleiding tot Schoonheidsspecialiste,” vertelt ze.

Terugblikkend noemt ze dat de beste keuze die ze ooit heeft gemaakt. “Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met mensen en echt het verschil te kunnen maken met huidverbetering en permanente make up,” klinkt het enthousiast.

De tijd nemen

Voor iedere klant neemt Lynette alle tijd. Bij een huidbehandeling plant ze daarom altijd tenminste 75 minuten in. Alle huidbehandelingen bestaan in Salon LAX uit meerdere onderdelen: reiniging van de huid, verwijdering van onzuiverheden en het aanbrengen van een verzorgend masker. Massage vindt ze daarna heel belangrijk. “Hiervoor neem ik gegarandeerd twintig minuten de tijd,” benadrukt ze. Omdat iedere huid anders is, geeft ze elke klant een behandeling op maat. Voor wie huidproblemen heeft, zoals acne, hyperpigmentatie of huidveroudering, boekt Lynette een intake in met een grondige huidanalyse.

Permanente Make-Up

Naast Allround Schoonheidsspecialiste is Lynette ook opgeleid tot Permanente Make-Up Specialist. De permanente make up brengt zij aan door een kleine hoeveelheid pigment vlak in de lederhuid aan te brengen. “Het is dé manier om je wenkbrauwen en eyeliner altijd perfect in vorm te hebben.” Zelf had Lynette daar ook baat bij. “Ik heb in het verleden veel geëpileerd, waarna de wenkbrauwhaartjes niet teruggroeiden.” In Salon LAX kun je kiezen uit de behandelingen met Powder Brows en Infralash. Op haar site kun je precies lezen hoe dit in zijn werk gaat. Daar vind je ook informatie over de wenkbrauwbehandelingen die Lynette aanbiedt. Bekijk hier ook de openingsactie, die nog tot en met oktober geldt. Bij een huidbehandeling krijg je een Add-on Special gratis en op Powder Brows en Infralash een flinke korting. Lynette heeft ook nog leuk nieuws: “Op 24 oktober ben ik in het RTL4-programma Altijd Jong te zien!”

Salon LAX is gevestigd aan Compagnonsweg 7 in Tynaarlo. Iedereen is hier welkom, ongeacht je leeftijd, of je man of vrouw bent en welke huiddoelen je hebt. Voor meer informatie en het maken van een afspraak: www.salonlax.nl of Facebook: salonlax.beauty.