Kranen kopen? Sanitairkamer.nl!

Aangeboden door: sanitairkamer.nl

Op zoek naar nieuwe kranen voor je badkamer, keuken of andere sanitaire ruimtes? Ga naar sanitairkamer.nl en ontdek het ruime assortiment aan kranen. Van minimalistisch tot industrieel, met een ruim aanbod aan verschillende stijlen, kleuren en materialen is er altijd een kraan die bij je past.

Het ruime assortiment

Bij Sanitairkamer vind je voor elke ruimte de ideale kraan. Zo hebben ze wastafelkranen, badkranen, douchekranen, fonteinkranen, keukenkranen en bidetkranen. Sanitairkamer biedt kranen aan voor een mooie prijs en volgt de laatste trends. Zo zijn er bijvoorbeeld moderne kranen in een minimalistische stijl, maar kan je ook voor een statement kraan gaan met een knallende kleur.

Waar moet je op letten wanneer je een kraan koopt?

Wanneer je een kraan koopt is het belangrijk om rekening te houden met de montage van de kraan. Ga je bijvoorbeeld voor een inbouw- of voor een opbouwkraan? Een inbouwkraan bestaat uit een inbouw- en afbouwdeel. Het inbouwdeel wordt in de muur gemonteerd en het afbouwdeel vormt de buitenkant van de kraan. Een inbouwkraan maakt een ruimte erg chique, maar is niet altijd mogelijk. In een ander geval is een opbouwkraan de oplossing. Voor een opbouwkraan heb je geen inbouwdeel nodig. Het is erg praktisch als de sanitaire ruimte al af is. Je hoeft er namelijk geen muur voor open te breken.

Waarom kranen kopen bij sanitairkamer.nl?

Met meer dan 3500+ kranen heeft Sanitairkamer altijd een model wat bij de wensen van de klant past. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van een 9.0 laten ze zien dat ze altijd voor de beste service gaan. Liever een kraan eerst in het echt zien voordat je hem koopt? Bezoek een van de showrooms door heel Nederland en krijg advies van professionals met 10+ jaren ervaring.

Voor het ruime assortiment aan kranen en antwoord op al je vragen bezoek www.sanitairkamer.nl.