De leukste Funda pareltjes in omgeving Asser

Aangeboden door: ikbenfrits.nl

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar er bestaat een omgeving genaamd Asser. Deze omgeving ligt in Assen in de provincie Drenthe. Het kopen van een woning wordt steeds lastiger en dus kunnen mensen niet in altijd hun droom omgeving wonen.

Gelukkig zijn er een aantal Funda pareltjes in de omgeving van Asser waarbij jouw droom alsnog uit kan komen. Vergeet niet als je van woning wisselt dat je jouw hypotheek laat oversluiten. Het oversluiten van een hypotheek kan veel geld besparen en het geld dat overblijft kun je weer investeren in je nieuwe huis.

Koopwoning

In de omgeving Asser zijn er momenteel weinig huizen te koop. Een die gelukkig wél te koop staat is een landhuis met maar liefst 385 m2 aan woonruimte. Dit is een uniek woonhuis in Asserbos aan de Beilerstraat 90. Dit huis heeft 6 slaapkamers en staat op een perceel van ruim 1400 m2. Wat dit huis zo uniek maakt, is dat 2 slaapkamers op de eerste verdieping zijn ingericht als een bed & breakfast. Op de 2e verdieping is ook een slaapkamer die op deze manier is ingericht. Op de 1e verdieping is een gezamenlijke woonkamer en een badkamer die is voorzien van een douchecabine en sauna. In de tuin buiten is een zitkuil met vuurkorf waar je ‘s avonds naar de zonsondergang kunt kijken. Voor de rest is er nog genoeg om op te noemen. Voor 799.500 euro ben je trotse eigenaar van dit bijzondere landhuis.

Huurwoningen

In tegenstelling tot koopwoningen zijn er ontzettend veel huurwoningen beschikbaar. Deze variëren in woonoppervlakte van 29 m2 tot 164 m2. Tussen al deze huurwoningen in was er één huurwoning die er uit sprong. Dit was de eengezinswoning in Assen aan de Citadel 60. Dit huis staat net op de markt en wordt vanaf 1 juli verhuurd. Wat dit huis bijzonder maakt is dat je niet 1 maar 2 dakterrassen hebt en heel dichtbij de supermarkten woont. Deze eengezinswoning maakt onderdeel uit van het Citadel huurcomplex. Als je hier gaat wonen heb je 125 m2 aan woonruimte. Deze woning kun je huren voor maar liefst 1.005 euro per maand.

Nieuwbouwwoningen

Tot slot zijn er 5 nieuwbouwprojecten die je kunt bezichtigen. Onder een nieuwbouwproject vallen overigens meerdere huizen. De nieuwbouwwoning die mij persoonlijk het meest aanspreekt is een van de huizen op het gebied van een oude kazerne. Dit Kazernekwartier 1 ligt in Assen. Bij binnenkomst kun je de cellen nog zien en alle huizen daar dragen allemaal zijn eigen stukje geschiedenis. De verkoop is gestart, maar voor de prijs moet je het nieuwbouwproject zelf benaderen.