De voordelen van je personeel zelf een kerstpakket samen te laten stellen

Aangeboden door: kerstpakkettenkiezer.nl

Elk jaar kijkt menig werkgever er weer tegenop; het samenstellen van een uniek en origineel kerstcadeau. Er kan namelijk veel verwacht worden van medewerkers. Het cadeau moet een blijk van waardering tonen en het moet bovendien ook nog eens bij ieders interesses en wensen passen.

Een behoorlijk lastige opgave dus om al die aspecten in de kerstpakketten naar voren te brengen. Gelukkig zien we dat zich daarin steeds meer veranderingen voordoen. Steeds meer werkgevers laten hun medewerkers namelijk zelf een cadeau kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een waardebon die online is te besteden of een andere vorm van waardebon die lokaal bij verschillende winkels kan worden ingewisseld. 

Iedereen tevreden

Een van de belangrijkste voordelen die bij het geven van een waardebon naar voren komt, is dat iedereen tevreden is. Iedereen kan namelijk geheel naar eigen wens een cadeau uitkiezen en hier ook rustig de tijd voor nemen. De keuzes hierin zijn ook nog eens oneindig. Bovendien kan het ook zo zijn dat iemand op dat moment helemaal geen behoefte heeft aan een cadeau, maar een maand later wel. De waardebon is hierin een perfecte gelegenheid, waar iedereen ongetwijfeld meer dan tevreden over zal zijn.

Gepersonaliseerd

Ondanks dat jouw medewerkers zelf hun geschenk uitkiezen, wil je ze natuurlijk wel iets in handen geven. Het overhandigen van het cadeau is een belangrijk moment. Gelukkig zijn ook daarin veel dingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een ontworpen doosje, een videoboodschap bij het openen van de online waardebon of een spraakboodschap. Allerlei verrassingselementen die net voor dat stukje extra en waardering zorgen. 

Kwaliteit boven kwantiteit

Waar er vroeger de meest grote kerstpakketten werden gegeven met allerlei kleine cadeau’s zien we dat daarin ook wat aan het veranderen is. Steeds meer mensen gaan liever voor kwaliteit dan kwantiteit; ofwel voor 1 goed cadeau dan allerlei kleinigheidjes. Werknemers waarderen het vooral als ze keuze hebben. Redenen voor ontevredenheid kunnen bijvoorbeeld zijn: onpersoonlijke, standaard of nutteloze producten. Het liefst ontvangen werknemers dus geschenken die origineel, persoonlijk en van kwaliteit zijn. Wat kan nou beter door deze twee te combineren? Een erg makkelijke optie door een waardebon met persoonlijke touch of blijk van waardering daaraan toe te voegen. 

Zakelijke geschenken

Naast medewerkers is het natuurlijk ook mooi om al jouw klanten en partners een kleinigheidje te geven. Dat is misschien nog wel een lastigere opgave dan je medewerkers. Gelukkig biedt ook een waardebon hier een mooie oplossing voor. Kijk eens voor zakelijke kerstgeschenken van kerstpakkettenkiezer.nl om hier een goede, maar zakelijke optie voor te kiezen. Het mooiste aan het zelf laten uitzoeken van een kerstcadeau is dat je daarin zelf het bedrag kan bepalen. Zo weet je zeker welk budget je hiervoor nodig hebt. Dat is pas echt een win-win situatie.