Meer tijd over voor het gezin dankzij online supermarkt Butlon.com

Aangeboden door: Butlon

Dat online boodschappen doen veel voordelen kent, zijn we in crisistijd wel achter gekomen. Vandaag de dag wordt het steeds populairder in Nederland en dat merken we bij Butlon. De verwachting is dat het ook na de crisis zijn voordelen blijft kennen.

Voor nu is in ieder geval één ding zeker. Online boodschappen doen, is onderhand het ‘nieuwe normaal’.  Hoewel het dat voor ons al was, zijn we natuurlijk benieuwd wat maakt dat anderen ervoor kiezen om online boodschappen te doen. We vroegen het een van onze nieuwe bestellers, Marjan met een gezin van 5. 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Vooral in een gezin dat bestaat uit 5 personen, waarvan 2 jonge kinderen en 1 baby. “Het is een hele uitdaging om alles tot in de puntjes goed voor te bereiden. Eigenlijk komt boodschappen doen nooit goed uit, vooral niet als je iets bent vergeten wat je écht nodig hebt. Dat komt nog wel eens voor. Door de crisis ging ik thuiswerken en hoewel dat meer flexibiliteit oplevert, werd ons vaste ritueel compleet omgegooid”, vertelt Marjan. De crisis bood aan de ene kant vele kansen, maar het vroeg veel van ouders om hun hele hebben en houden aan te passen aan de situatie. 

Kleine verandering met grote impact 

Marjan vertelt verder over hoe zij en haar man zijn omgegaan met de situatie: “Het is ineens de balans zoeken tussen werk en privé in een thuissituatie. Je gaat dan maar op zoek naar mogelijkheden die het leven wat makkelijker maken. Zo kwamen we terecht bij Butlon, een online supermarkt. Hoewel je verzendkosten betaalt voor de boodschappen, zijn de bedragen en acties zo voordelig dat je er niet omheen kunt. Deze kleine verandering in onze routine gaf ons zo veel rust en ruimte.” 

Tijd over voor andere dingen 

Online boodschappen doen, scheelt inderdaad veel tijd. Je hoeft onder andere niet meer onnodig in de rij te staan bij de kassa of de hele winkel door op zoek naar dat ene product. Bij Butlon zoek je eenvoudig alles wat je nodig hebt in onze webshop en betaal je alleen voor hetgeen je bestelt. Zo houd je ook nog eens makkelijk het budget in de gaten.

“Je wilt toch een beetje op de centjes letten als de tijd zo onzeker is. Gelukkig is alles goed afgelopen, maar we merken voornamelijk verschil in ons schema en in de portemonnee. We hoeven niet meer moeilijk te doen met kinderen in de supermarkt en hebben nu juist extra tijd om met hen leuke dingen te doen. Reken er maar op dat wij dit nog jaren volhouden!”, zegt Marjan met een grote glimlach. 

Gegarandeerd producten van de allerbeste kwaliteit tegen scherpe prijzen 

We zijn trots dat we vele gezinnen, waaronder die van Marjan, ons hebben gevonden om het henzelf wat makkelijker te maken. Online boodschappen doen, verlost ons van de eeuwigdurende rij voor de kassa en van alle frustratie en irritaties in de fysieke supermarkt. Bestel jouw boodschappen tegenwoordig wanneer het jou uitkomt bij Butlon, de online butler voor het bezorgen van eten en levensmiddelen. Bestel voor 12 uur je boodschappen op www.butlon.com en de volgende dag worden ze bezorgd.